Keuze uit: ✔️ Afhalen in Leusden ( dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht ) ✔️ Verzenden ( gratis vanaf € 50,- )

Retourneren & Herroepingsrecht

We vinden het allereerst vervelend dat het product niet is wat je had gewenst en hopen ervoor te kunnen zorgen dat je iets krijgt waar je helemaal content mee bent. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden 

 

Retour

Voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel te retourneren. Het is mogelijk om een (deel van de) bestelling te annuleren of retourneren. Je kunt de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de bestelde artikelen.

Het is ook mogelijk een deel van de bestelling te annuleren als je bepaalde artikelen wel en andere niet wilt houden. Neem hiervoor contact op met Lieve Wensen. De verzendkosten die je maakt voor het retourneren, worden niet door Lieve Wensen vergoed.

Als je je bestelling (deels) wilt retourneren, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, door gebruik te maken van het herroepingsformulier wat je op de website aantreft onder “herroepingsformulier” of door een e-mail te sturen naar info@lievewensen.nl Stuur de artikelen daarna netjes ingepakt en voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen terug naar het onderstaande adres.

Wij zullen proberen om het geld exclusief verzendkosten zo snel mogelijk via de door jou gebruikte betaalmethode (terug) te storten, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat wij de artikelen hebben ontvangen in originele staat en verpakking. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil of gewijzigd mogen zijn. Het verzendrisico ligt bij jou en je blijft verantwoordelijk voor artikelen tot ontvangst door Lieve Wensen Lieve Wensen. Als terugbetaling op een andere wijze geregeld moet worden, dan zal Lieve Wensen hiervoor contact met je opnemen.

Je kunt het artikel ook terugbrengen op het vestigings- en bezoekadres van Lieve Wensen. Dit gaat alleen op afspraak. Stuur hiervoor een e-mail aan Lieve Wensen. Het geld wordt teruggestort op de bij Lieve Wensen bekende of opgegeven bankrekening.

Herroepingsformulier

Dit formulier kun je downloaden en printen en met je retour artikelen mee sturen.