Keuze uit: ✔️ Afhalen in Leusden ( dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht ) ✔️ Verzenden ( gratis vanaf € 50,- )

Service & Garantie

Service

Via ons contact formulier kun je 24 uur per dag contact met Lieve Wensen opnemen. De ingestuurde formulieren worden op elke werkdagen in behandeling genomen. Lieve wensen zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 16:30
Zaterdag en zondag: gesloten

Let op! Tijdens de vakantieperiodes zijn we niet bereikbaar. Deze staan vermeld op de pagina contact (formulier).

 

Klachten

Heb jij een klacht? Dat vinden we heel vervelend en we zullen er dan ook alles aan doen om je weer blij te maken. We raden je aan om klachten over onze service of producten eerst bij ons kenbaar te maken via info@lievewensen.nl Je krijgt van ons binnen 2 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Lieve Wensen koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Indien een product stuk gaat binnen 30 dagen vragen we je om een bewijs te sturen van het kapotte item en dat je kan aantonen dat het product door een productiefout vroegtijdig kapot is gegaan. Is het product stuk na 30 dagen? Dan vervalt de garantie en kijken we samen naar een andere oplossing. We streven naar items van hoge kwaliteit en de praktijk laat zien dat alle producten, items lang meegaan.